شیمی مواد غذایی
اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنی‌شده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia)

محبوبه محمدی؛ سهیلا آقایی درگیری؛ سمیه رستگار

دوره 19، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1402، ، صفحه 79-94

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2023.82418.1257

چکیده
  استفاده از پوشش‌ها به عنوان راهکاری موثر برای بهبود عمر میوه و کیفیت آنها مورد توجه قرار گرفته است. در این تحقیق، افزایش عمر ماندگاری میوه‌های لیمو ترش مکزیکن لایم Citrus aurantifolia cv. Mexican lime)) با پوشش صمغ فارسی و روغن دانه انار بررسی شد. ترکیبات مختلف لیموترش با پوشش صمغ فارسی و روغن دانه انار با غلظت‌های مختلف (صفر (کنترل)، 5/0 درصد و 1 درصد ...  بیشتر